Read it and Enjoy it ~

Humor

Sistar – Exo Fanfiction | Don’t Go | Dasom– D.O | Hurt– Romance – Twoshoot

dkd_副本1

Don’t Go

 

.: by Lidya Natalia:.

 

Cast : Kim Dasom , Do Kyungsoo ,

Support Cast : Lee Jongsuk , Kim Woobin , Park Luna , Choi Sulli , etc

Pair : DaD.o

Genre : Romance , Hurt/Comfort , Straight

Rating : T

Length : Two Shoot

Disclaimer : They’re belong  both to God and theyself. But the plot and the story originaly belong to  me.

Warning : Typo(s) , OOC , DLDR , Bash not allowed!!

.

(more…)

Advertisements

Sistar – Exo Fanfiction | Just A Friend | Soyou – Lay | Humor – Romance – Drabble

solay_2

Tittle :  Just A Friend

Pair : Kang Jihyun ‘Soyou’ Sistar &  Zhang Yi Xing ‘Lay’ Exo

Support Cast : Oh Sehoon Exo & Baek Suzy Miss A

Length : Drabble

Author : LidyaNatalia

Rate : T for Teen

Genre : Romance , Straight , Humor

Warning : Bagi yang nggak suka sama castnya , sama Lay ataupun sama Soyou , yang lainnya , atau mungkin nggak suka sama akunya , boleh keluar dari fiction ini. Tapi buat yang baca , harap tinggalkan komentar atau likenya.

 

Let’s Check this out ~ (more…)


Sistar’s Fanfiction || Ji Sisters

jX76bw18_副本_副本2

Tittle :  Ji Sisters

Cast : Choi Minho SHINEE , Kang Ji Hyun ‘Soyou’ SISTAR  , Park Jiyeon  T-ARA , Kang Jiyoung KARA, Choi Siwon SUPER JUNIOR.Length : Chapter

Part : 1 of ?

Author : LidyaNatalia

Rate : T for Teen

Genre : Romance , Straight , Friendship

Warning : Bagi yang nggak suka sama castnya , sama Minho ataupun sama Soyou , yang lainnya , atau mungkin nggak suka sama akunya , boleh keluar dari fiction ini. Oh iya karena aku suka sistar , disini aku lebih fokus ke Soyou , walau begitu aku bakal usahain buat lebih retain peran Jiyeon dan Jiyoung.

 

Let’s Check this out ~ (more…)


[Oneshoot] HanKyuMinChul’s Fanfiction || When You’re Looking Like That || Genderswitch || Romance

[Oneshoot] HanKyuMinChul’s Fanfiction || When You’re Looking Like That || Genderswitch || Romance

Tittle : When You’re Looking Like That

Cast : Hanchul & Kyumin

Genre : Genderswitch , Alternatif Romance, Fluff *maybe*

Rate: Teen

Length : Oneshoot

Author : LidyaNatalia

Warning : some typos , short fiction. If you do not like this couple or this Genre (read : Genderswicth) Please do not read this Fiction. Basher will be blocked.

Disclaimer: Hanchul and KyuMin belong to God and their shipper and ELF, but Donghae belong to me ^^ *gyagya* \(^_^)/

Summary : No Summary ,, Just read and enjoy it ~

A/N : Terinspirasi dari novel Ceweknya by Esti Kinasih , meski awalnya agak sama , tapi ceritanya berbeda kok ^^~ Don’t flame and Read it if you don’t mind…

Let’s check it out the story…

*** (more…)


1STAR’s Fanfiction / 1Direction-Sistar / When Dasom Meet Louis / Straight / Romance / Part 1

Tittle : When Dasom Met LOUIS

Cast : Kim Dasom , Louis Tomlinson , etc.

Genre : Romance , Humor , Straight

Rate : Teen

Length : Chapter

Part : 1 of ?

Author : LidyaNatalia

Warning : Yang nggak suka sama pairingnya , jangan baca. Yang nggak suka sama Sistar , 1Direction juga nggak usah baca. Banyak Typo , Nggak terima bashingan , apalagi bashing pairnya. Pokoknya I WARN all of you to do not read this fanfiction if you didn’t like the cast or didn’t like me .

Disclaimer : 1Direction dan Sistar belong to God and their family ~ But this story originally belong to me.

A/N : Ide cerita timbul karena author sangat menyukai Sistar dan 1Direction XD karena author itu penggemar suju couple jadi nggak mungkin pasangin sistar sama super junior , well. Ini cuma fiksi , jangan dianggap serius.

Summary : Dasom yang anaknya ceria dan usil ketemu sama Louis , yang sifatnya juga nggak jauh beda sama dirinya. Well , gimana ya kalau mereka ketemu? Secara , ibarat magnet mereka itu sama-sama kutub U alias Usil. Apa mereka bakal tolak menolak seperti kutub U  yang ketemu kutub U?

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 13 / Genderswitch

Part : 13

 

Author : Winda Kurnia Prado

 

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

 

Cameo : BB n GB korea.

 

Genre : Romance

 

Gak suka? Jangan baca^^

 

Happy Reading^.~

 

****

(more…)


Protected: [Remake Fiction ] Kyumin’s Fanfiction / My Gentle Wolves / Genderswitch / Romance / Friendship / Part 5 [END]

This content is password protected. To view it please enter your password below: