Read it and Enjoy it ~

Posts tagged “Zhoumy

Protected: Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Nerd Girl / Part 19

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements

SUPER JUNIOR COUPLE’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Your Man Part 6

cover your man 6

Tittle       : Your Man

Part         : 6 of ?

Cast        : Super Junior couple

Author     : LidyaNatalia

Genre      : Romance, Friendship

Length     : Chaptered

Rate         : Teen

Warning    : Some typos, Bored story, Don’t Like Don’t Read!!

A/N : Moga ga lupa dan bosen sama ceritanya ya 🙂 Oh iya this is part special for Yewook and Kangteuk.

Happy Read ^^

Lets check it out …

***

-HanChul-

story before ..

‘RSJ SEOUL’

(more…)


Protected: Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Nerd Girl / Part 18

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Secret Admirer / KYUMIN’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Part 1

Tittle       : Secret Admirer

Part         :  1 of ?

Cast        : Super Junior couple

Author     : LidyaNatalia

Genre      : Romance, Friendship

Length     : Chaptered

Rate         : Teen

Warning    : Some typos, Bored story, Don’t Like Don’t Read!! Jangan jadi plagiator!!

Inspired by Crazy Little Thing Called Love , but story is different from that’s J

Happy Read ^^

Lets check it out …

***

P.R.E.V

“Dasar Sungmin !! Udah dibantuin , tapi ngatain kita gila!” Gerutu Kibum.

“Tau tuh. Mana itu anak baru iyain juga lagi.” Timpal Heechul.

Ryeowook menutup mulutnya dengan kedua tangannya untuk menahan tawa.  Namun percuma , suara kikikan kecilnya masih terdengar di telinga Kibum dan Heechul. Membuat mereka kemudian menoleh ke arah Ryeowook.

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 12 / Genderswitch

Title : D’Popular

Part : 12

Author : Winda Kurnia Prado

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

Cameo : BB n GB korea.

Genre : Romance

Gak suka? Jangan baca^^

Ada sedikit perubahan di ff d’popular kali ini dan mungkin seterusnya, biasanya kan aku buat percakapan Minnie dan yang lainya pake loe n gue tapi setelah lama gak nulis ff ini jadi canggung kalau mau pake loe n gue jadi aku pake bahasa aku n kamu aja deh :D

happy reading^^

appa Minnie berjalan dengan seorang ahujussi dan seorang yeoja yang diduga adalah anak dari ahjussi yang bersama appa Minnie.

 

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 11 / Genderswitch

Title : D’Popular

Part : 11

Author : Winda Kurnia Prado

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

Cameo : BB n GB korea.

Genre : Romance

Gak suka? Jangan baca^^

happy reading^^

“loe pikir gue akan percaya kalau ini rumah loe?”Tanya Kibum sinis.

“kenapa gak percaya?”Tanya sambil Minnie tersenyum, lebih tepatnya menyeringai.

 

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 9

Title : D’Popular

Part : 9

Author : Winda Kurnia Prado

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

Cameo : member Super Junior n Shinee

Genre : Romance

Gak suka? Jangan baca^^

happy reading^^

“Minnie, hari ini kau berngkat menggunakan apa?”Tanya apa Minnie sambil meminum kopi buatan istri tercinta.

“naik bus”jawab Minnie santai sambil memakan rotinya.

“bagaimana kalau berngkat bersama appa saja, hari ini appa akan ke Hanyang”tawar appa Minnie, yang sukses membuat Minnie tersedak roti yang ia makan.

“uhuk uhuk”Minnie memukul-mukul dadanya.

(more…)