Read it and Enjoy it ~

Posts tagged “Kibum

KYUMIN’s Fanfiction / Genderswitch / Hurt/Comfort / Romance / Why Are You Being Like This? (Goodbye My Love) / Oneshoot

why are you being like this 22

Tittle : Why Are You Being Like This? (Goodbye My Love)

Pair : KyuMin

Cast : Cho Kyuhyun , Lee Sungmin

Support Cast : Kim Heechul , Kim Kibum , Lee Donghae , Oh Sehoon

Length : Oneshoot (?) Maybe

Author : LidyaNatalia

Rate : T for Teen

Genre : Romance , Hurt/Comfort

Warning : Fict ini menceritakkan tentang KyuMin couple , jadi yang nggak suka sama KyuMin couple harap menjauh dari fiction ini. Theres some typos (maybe) , common story ~

A/N : Oh iya biar lebih dapet feelnya , putar lagu Goodbye My Love nya SJM yaaa , karena sedikit banyak aku pakai lirik yang ada dilagu itu –meski nggak semuanya.

Summary : Kyuhyun berubah. Apa yang harus Sungmin lakukan? Haruskah Sungmin menjauh dan pergi dari Kyuhyun?

 

Let’s Check this out ~ (more…)


Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Clarification / Part 2

CL2_5

Clarification

 

.: by Lidya Natalia:.

 

Cast : Super Junior

Pair : Kyumin

Genre : romance , friendship ,genderswitch

Rating : T

Length : Chaptered

Summary : Gawat!! Lagi-lagi Kyuhyun membuat membuat sensasi dari kata-katanya yang kontroversial. Bagaimana cara dia untuk mempertahankan karirnya?? And … Fiuhhh untunglah situs PaboKyu.com mengeluarkan klarifikasi lagi. Well Cho Kyuhyun sebaiknya kau mengendalikan kata-kata dan sikapmu sebagai seorang

Disclaimer : They’re belong  both to God and theyself. But the plot and the story originaly belong to  me.

Warning : Typo(s) , OOC , DLDR , Bash not allowed!!

.

.

The True Fact (more…)


Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Fantasy / Romance / Friendship / IKIMONOGAKARI / Part 6

solar-eclipse

 

Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Fantasy / Romance / Friendship / IKIMONOGAKARI / Part 6

 

Tittle : IKIMONOGAKARI

Subtittle : Elder’s Border Life and Death

Part : 6 of ?

Cast : Lee Sungmin , Cho Kyuhyun , and other cast

Author : Dimas GK

Editor : LidyaNatalia

Genre : Fantasy, Fighting, Friendship, Romance

Length : Chaptered

Rate : Teen

Warning : Don’t Like Don’t Read!

Summary : If  you die I’ll never forgive you…

 

Lidya’s note : Okay , guys , this isn’t my Fiction , this is my friends fiction. Ehm , well , aku cuma mau saranin , baca pelan-pelan fiction ini , jangan terburu-buru , karena perlu pemahaman tinggi buat mengerti isi ceritanya #pengalaman ~

So , yang udah baca jangan lupa tinggalkan jejak ya~

 

Let’s check this out …

(more…)


Protected: Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Nerd Girl / Part 20

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Protected: Kyumin’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Nerd Girl / Part 19

This content is password protected. To view it please enter your password below:


KYUMIN’s Fanfiction / My All Is In You / Genderswitch / Romance / Hurt / Part 2

my all is in you2

Tittle : My All Is In You

Cast : Kyumin , Super Juniors member , Kris EXO , Tao EXO , other cast.

Genre : Genderswitch , Alternatif Romance, Hurt , Family , Friendship

Rate: Teen

Length : Chapter

Part  : 2 of ?

Author : LidyaNatalia

Warning : some typos , short fiction. If you do not like this couple or this Genre (read : Genderswicth) Please do not read this Fiction. Basher will be blocked. GirlMing! GirlHyuk!

A/N : Hem , gara gara kata “paruh baya” jadi banyak yang nanyain umurnya Ming ya? hehehe , sebenarnya paruh baya disini aku artikan sebagai kata dewasa , bukan orang berumur yang udah lewat dari 40 tahunan. Tapi pikiran kalian jadi lain ya? Hehe , maaf ya readers , dan makasih buat koreksinya. Oleh karna itu buat nggak menimbulkan salah paham lagi aku nggak akan pake kata “paruh baya” lagi , hehe ^^ Sekali lagi makasih buat reviewnya kemarin. Oh iya seperti biasa , mungkin ini bakal jadi mini series , tapi bisa juga panjang kaya Minnie ataupun Nerd Girl ^^ buat yang masih nungguin Nerd Girl. Sabar sedikit ya.

Disclaimer: KyuMin belong to God and KyuMin shipper and ELF, but Donghae belong to me ^^ *gyagya* \(^_^)/

Summary : I think will be more surprise if I didn’t give any summary xD kkkeke &(^_^)& so Read it and Enjoy it .. ~

Let’s check it out the story…

***

(more…)


SUPER JUNIOR COUPLE’s Fanfiction / Genderswitch / Romance / Friendship / Your Man Part 6

cover your man 6

Tittle       : Your Man

Part         : 6 of ?

Cast        : Super Junior couple

Author     : LidyaNatalia

Genre      : Romance, Friendship

Length     : Chaptered

Rate         : Teen

Warning    : Some typos, Bored story, Don’t Like Don’t Read!!

A/N : Moga ga lupa dan bosen sama ceritanya ya 🙂 Oh iya this is part special for Yewook and Kangteuk.

Happy Read ^^

Lets check it out …

***

-HanChul-

story before ..

‘RSJ SEOUL’

(more…)