Read it and Enjoy it ~

Posts tagged “Eunhyuk

JoyDay Event : REINCARLOVE / KYUMIN’s Fiction / Supranatural / Romance / Oneshoot

REINCARLOVE POSTER

JoyDay Event : REINCARLOVE

 

Tittle : REINCARLOVE

Cast : Kyuhyun Cho , Sungmin Lee

Genre : Romance , Fantasy , Supranatural

Author : LidyaNatalia

Author’s Note: Meski ide cerita pasaran , aku tetep taruh perasaanku dicerita ini. Cerita ini juga lahir berkat saran dan ide dari beberapa teman aku , jadi kalau agak random dimaklumi ya.

Disclaimer :  Terinspirasi dari   film Werewolf Boy , film Titanic , Twilight karya Stepahannie Meyer dan salah satu karya Kusakawa Nari serta kisah-kisah cinta lainnya. Hanya terinspirasi ^^ Jadi jangan bayangkan isi cerita sama dengan karya-karya diatas.

Warning : Some typos , bored fiction ‘maybe’. If you do not like this couple or this Genre (read : Genderswicth) Please do not read this Fiction. Basher will be blocked.  No Copy Paste!

(more…)

Advertisements

KYUMIN’s Fanfiction / My All Is In You / Genderswitch / Romance / Hurt / Part 1

Image

Tittle : My All Is In You

Cast : Kyumin , Super Juniors member , Kris EXO , Tao EXO , other cast.

Genre : Genderswitch , Alternatif Romance, Hurt , Family , Friendship

Rate: Teen

Length : Chapter

Part : 1 of ?

Author : LidyaNatalia

Warning : some typos , short fiction. If you do not like this couple or this Genre (read : Genderswicth) Please do not read this Fiction. Basher will be blocked. GirlMing! GirlHyuk!

A/N :

Disclaimer: KyuMin belong to God and KyuMin shipper and ELF, but Donghae belong to me ^^ *gyagya* \(^_^)/

Summary : I think will be more surprise if I didn’t give any summary xD kkkeke &(^_^)& so Read it and Enjoy it .. ~

Let’s check it out the story…

(more…)


Kyumin’s Fanfiction / WANTED / Genderswitch / Romance / Oneshoot

 

Tittle : WANTED

Cast : Cho Kyuhyun , Lee Sungmin , Lee HyukJae , Yoon Bora , Kang JiHyun (SoYou)

Pair : Kyumin

Genre : Romance , Hurt

Rate : Teen

Length : OneShoot

Author : LidyaNatalia

Warning : OOC ,  Yang nggak suka sama pairingnya , jangan baca. Yang nggak suka sama Super Junior  juga nggak usah baca, apalagi yang nggak suka sama aku #eh. Banyak Typo , Nggak terima bashingan , apalagi bashing pairnya. Pokoknya I WARN all of you to do not read this fanfiction if you didn’t like the cast or didn’t like me .

Disclaimer : Super Junior belong to God and their family ~ But this story originally belong to me.

A/N : Terinspirasi dari lagu Hunter Hayes yang judulnya WANTED  . Aku rekomendasiin kalian buat dengerin lagu ini sambil baca liriknya ^^ Wanted disini artinya diinginkan ya , bukan dicari XD

Summary :  Im just wanna make you feel wanted.

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 13 / Genderswitch

Part : 13

 

Author : Winda Kurnia Prado

 

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

 

Cameo : BB n GB korea.

 

Genre : Romance

 

Gak suka? Jangan baca^^

 

Happy Reading^.~

 

****

(more…)


Protected: [Remake Fiction ] Kyumin’s Fanfiction / My Gentle Wolves / Genderswitch / Romance / Friendship / Part 5 [END]

This content is password protected. To view it please enter your password below:


Sungmin’s Fanfiction / Meet / Genderswitch / Romance / Oneshoot

Meet

Tittle : Meet

Cast : Lee Sungmin and other cast.

Genre : Genderswitch , Romance , Friendship

Rate: Teen

Length : Oneshoot

Author : LidyaNatalia

Warning : some typos and maybe you’ll feel bored when read this story because the cast! So?!! I WARN all of you to do not read this fanfiction if you didn’t like the cast or didn’t like me :p

A/N : Ide ceritanya emang biasa dan mungkin sudah ada beberapa fanfiction yang bercerita tentang teman chatting tapi ini murni karyaku lho… so jangan diplagiat yah ^^~

Summary : Sungmin sudah lama chatting dengan teman dunia mayanya. Dan kali ini dia ingin melakukan kopi darat dengan temannya itu. Kira-kira bagaimana teman chatting Sungmin tersebut??

Let’s check it out the story…

(more…)


FF KYUMIN / D’ Popular / Part 12 / Genderswitch

Title : D’Popular

Part : 12

Author : Winda Kurnia Prado

Cast : Lee SungMin as Minnie

Cho KyuHyun as Kyuhyun

Kim Kibum as Kibum

Kim HeeChul as Chulie Minnie friends

Tan HanGeng as Minnie oppa

Jungmo as Kyuhyun friends

Lee Donghae as Kyuhyun friends

Lee Hyukjae as Kyuhyun friends

Zhoumi as Minnie appa

Henry as Minnie eomma

Kim YoungWon as KyuHyun appa

Park JungSoo as KyuHyun eomma

Cameo : BB n GB korea.

Genre : Romance

Gak suka? Jangan baca^^

Ada sedikit perubahan di ff d’popular kali ini dan mungkin seterusnya, biasanya kan aku buat percakapan Minnie dan yang lainya pake loe n gue tapi setelah lama gak nulis ff ini jadi canggung kalau mau pake loe n gue jadi aku pake bahasa aku n kamu aja deh :D

happy reading^^

appa Minnie berjalan dengan seorang ahujussi dan seorang yeoja yang diduga adalah anak dari ahjussi yang bersama appa Minnie.

 

(more…)